Tgrt Haber

Kimyagerden komşusuna ölümcül plan! Evine enjekte etti, bebek hastanelik oldu 

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: DailyMail
31 Ağustos 2023 13:16 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 13:25
Kimyagerden komşusuna ölümcül plan! Evine enjekte etti, bebek hastanelik oldu 

Komşularına ölümcül tuzak kuran kimyagerin yaptıkları tüm dünyayı şoke etti. Hazırladığı özel bir karışımla komşusunun evine zehir enjekte eden 36 yaşındaki Çinli kameraya yansıdı.

ABD’nin Florida​ eyaletinde yaşanan skandal olay günün en çok konuşulan olaylarından biri oldu. Talihsiz komşu Umar Abdullah, Xuming Li ile 2022 yılından beri problem yaşadığını aktardı. Başlarda komşusuyla iyi anlaştığını hatta sık sık sohbet ettiklerini belirten Abdullah, son aylarda Li'nin klozet sesinden bile rahatsız olup kapıya dayandığını bildirdi. 

TESADÜFEN KAMERAYI İNCELEDİ 

Haziran ayında ise Li, ailenin ön kapısına zararlı bir kimyasal karışımı yerleştirerek intikamını almaya çalıştı. O sırada evde olmayan aile şehir dışından döndüklerinde ise binada “İğrenç bir kokuyla boğuştuk” dedi. Abdullah, kokunun klima ünitesinden veya su ısıtıcısından geldiğin sandı ancak tesisatçılar ve yetkililer herhangi bir sorun bulamadı.

Havayı koklayarak kötü kokunun kaynağını bulduğunu belirten Abdullah, kapısının hemen önünde küçük bir çatlak olduğunu fark etti ve bölgeye bir gizli kamera yerleştirdi. Bu sırada bebeğinin kokudan tekrar rahatsızlanması Abdullah'ın kamerayı kontrol etmesine sebep oldu. Görüntüleri gören Abdullah ve eşi şoke oldu. Kayıtlarda komşuları Li'nin elindeki bir parçayı kapı deliğinden içeri yerleştirdiği görüldü.

Bebek rahatsızlandı

ŞIRINGAYLA ENJEKTE ETTİ

Dehşete kapılan Abdullah, Li'nin ne yaptığını yakalamak için kamera açısını kapı seviyesinden göz seviyesine ayarladı. Bu kez görüntülerde Li'nin bir şırınga çıkardığı, onu berrak sıvıyla doldurduğu ve bunu Abdullah'ın kapı çerçevesindeki çatlağa enjekte ettiği kayıtlara geçti. Dehşete kapılan baba, ailesini hemen evden çıkarıp polisi aradı.

MADDENİN NE OLDUĞU BULUNAMADI

DailyMail'e konuşan Abdullah kimyasallar nedeniyle kızının ellerindeki damarların belirginleştiğini, saçlarının döküldüğünü kaydetti. Yapılan testler sonucunda minik kız çocuğunun sağlığında herhangi bir problem çıkmadığını belirten Abdullah, kimya doktorası olan 36 yaşındaki Li'nin tutuklandığını bildirdi. Li 5 Aralık'ta hakim karşısına çıkacak. Ancak Li'nin karışımının ne olduğu halen bilinmiyor. 

Yaşadıkları sürecin tüm ailesinde travmaya neden olduğunu anlatan Abdullah ise "Olaydan bu yana güvenlik duygumuzu kaybettik, evden çıkmaya korkuyoruz. O canavarın solumamız için enjekte ettiği zehirden tamamen kurtulmak için her gün kapımızı dezenfektanla temizliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DailyMail
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...