Tgrt Haber

Kirli 'Ortadoğu' pazarlığı

07 Haziran 2016 21:04
Kirli 'Ortadoğu' pazarlığı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Moskova'ya düzenlediği ziyaret kapsamında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi. Görüşmede Filistin'le ilişkiler görüşüldü.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün akşam saatlerinde geldiği Moskova'da temaslarına devam ediyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Kremlin'de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi. Suriye'deki durumun ve İsrail-Filistin ilişkilerinin ele alındığı görüşmede, Putin, “Rusya'da, İsrailli kişilere büyük önem veriyoruz. Sadece İsrail'in önemli bir ülke olmasından dolayı değil, Ortadoğu'daki kilit ülkelerden biri olduğu ve aramızda tarihi ilişkiler bulunduğu için İsrail'e önem veriyoruz" dedi.

Netanyahu ise, “Her zaman, ülkelerimiz için ele alacağımız teknoloji, tarım alanında işbirliği, ticaret, bölgesel problemler gibi önemli konular vardır" diye konuştu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...