Tgrt Haber

ABD'de korkunç metro kazası! Kıyafetleri kapıya sıkışan genç feci şekilde can verdi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Ekim 2022 09:49 - Güncelleme : 26 Ekim 2022 11:19
ABD'de korkunç metro kazası! Kıyafetleri kapıya sıkışan genç feci şekilde can verdi

ABD'de metroya binmek isterken kıyafetleri metro kapısına sıkışan bir kişi, karşı yönden gelen trenin çarpması sonucu feci şekilde can verdi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin en kalabalık şehri New York​'ta korkunç bir kaza​ meydana geldi. Kıyafetleri metro​ kapısına sıkışınca metrelerce sürüklenen bir kişi, karşıdan gelen trenin çarpmasıyla hayatını kaybetti.

 20 yaşında bir genç Columbus Circle istasyonunda trene binmek istediği sırada kıyafetleri metronun kapısına sıkıştı. Kıyafetini kurtaramayan ve metrelerce sürüklenen gence karşı yönden gelen tren​ çarptı. Olay yerine çok sayıda polis ve ilk yardım ekipleri sevk edilirken, yetkililer gencin hayatını kaybettiğini bildirdi.

"SUÇ İÇERMEYEN KORKUNÇ KAZA"

New York City Transit Başkanı Richard Davey hayatını kaybeden gencin ailesine başsağlığı dileyerek, "Soruşturma ilk aşamalarındayken bunun suç faaliyeti içermeyen korkunç bir kaza olduğu anlaşılıyor" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

New York'ta haziran ayında da yine bir metro kazası meydana gelmiş, 15 yaşındaki bir çocuk kanlar içinde kalarak ağır yaralanmıştı.

Sabahın erken saatlerinde eğlenmek için Queens’teki 7 vagonlu bir metronun tepesine çıkan  15 yaşındaki bir çocuğun tehlikeli oyunu kötü bitmiş; metro 111’inci Cadde’deki istasyona geldiğinde vagonun tepesinde çocuğun hareketsiz bedeni kanlar içinde bulunmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...