Tgrt Haber

Kıyıya vuran 3 ceset ve olayın detayları kan dondurdu! Hiçbir önlem alınmadı

16 Kasım 2022 16:21 - Güncelleme : 16 Kasım 2022 16:38
Kıyıya vuran 3 ceset ve olayın detayları kan dondurdu! Hiçbir önlem alınmadı

Meksika'nın turistik Acapulco şehrinde kıyıya 3 ceset vurdu. Turistler tarafından fark edilen cesetlerden ikisinin beton çapaya bağlandığı, üçünün de işkence gördüğü ve başlarının arkalarından vurulduğu ortaya çıktı. 

Meksika​'da kanlı çete savaşları korkunç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oluyor. Meksika'nın turistik şehirlerinden Acapulco plajına gidenler kıyıya vurmuş cesetlerle karşı karşıya kaldılar. Condesa sahilinde 3 ceset​ kıyıya vurdu. O anlarda sahilde bulunan turistler, korkunç olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken bölgeye polisler çağrıldı.

Sahile vuran cesetlerin yanı başında denize giren, oyun oynayan çocuklar olduğu görüldü. Polis, ilk açıklamasında cesetlerde 'işkence izleri' olduğunu belirtti. Yetkililer, kurbanların kartel​ savaşları nedeniyle öldürüldüğüne inandıklarını açıkladı.

Kıyıya vuran 3 ceset ve olayın detayları kan dondurdu! Hiçbir önlem alınmadı

İspanyolca yayın yapan El Pais gazetesi, iki cesedin sahilde turistler tarafından bulunduğunu açıklarken, üçüncüsünün de yakındaki Icacos sahilinde bulunduğu belirtildi.

Kıyıya vuran cesetlerin ardından plajın kapatılmaması tepki çekti. Polis, cesetlerden iki tanesinin beton bir çapaya bağlandığını, bu sebeple kolaylıkla kıyıya vurduğunu belirtti. İşkence görmelerinin yanı sıra üçünün de başının arkasından vurulduğu anlaşıldı. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...