Tgrt Haber

Kolombiya'da patlama, ölü ve yaralılar var

19 Şubat 2017 21:59
Kolombiya'da patlama, ölü ve yaralılar var

Kolombiya'nın başkenti Bogota'daki Macarena semtinde meydana gelen patlamada 24 kişi yaralanırken, 1 polis hayatını kaybetti.

Bogota Belediye Başkanı Enrique Penalosa, boğa güreşlerinin yapıldığı  Santamaria'nın çok yakınında, yerel saatle 11.40 sıralarında gerçekleşen  patlamada 23 polis ve bir sivilin yaralandığını, 1 polisin de yaşamını  yitirdiğini belirtti.

Sosyal medya hesabından, John Herrera isimli 1 polisin hayatını  kaybettiğini duyuran Penalosa, olayın faillerinin yakalanacağını, boğa  güreşlerinin de devam edeceğini ifade etti.

Olay sonrası yaralanan 23 polis ve bir sivil, bölgedeki hastanelere  kaldırıldı.

 Bölgede bulunan bazı iş yerlerinin de zarar gördüğü patlama sonrasında  polis, olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı.

Olayın meydana geldiği yer ve çevresi güvenlik güçlerince tamamen  kapatıldı.

Bölgede başka patlayıcı olma ihtimaline karşı bomba imha ekipleri  aramalarını sürdürürken, polis tüm şehirde helikopter destekli arama çalışması  yapıyor.

Bogota'da 4 yıl aradan sonra 23 Ocak'ta, Santamaria'da başlayan boğa  güreşleri protesto edilmiş, ilk hafta çıkan olaylarda yaralananlar olmuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...