Tgrt Haber

Köpeğin midesinden 43 adet çorap çıkartıldı

05 Eylül 2014 19:47
Köpeğin midesinden 43 adet çorap çıkartıldı

ABD’nin Portland kentinde bulunan Dove Lewis Evcil Hayvan Hastanesi veterinerleri, ameliyat ettikleri bir köpeğin karnından tam 43 buçuk çorap çıkardı.

Daily Mail tarafından geçilen haberde, operasyondan sonra köpeğin sağlığına kavuştuğu bildirildi. Veterinerler, geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleştirdikleri ve 2 saat süren ameliyata ilişkin detayları ancak Eylül ayında kamuoyu ile paylaşırken, Alman kurdu cinsi köpeğin birden bire yemek yememeye başlaması ve devamlı olarak midesi bulanıyormuş gibi tepkiler vermesi üzerine veterinere başvuran sahibi bu kadar çorabın hayvanın midesine nasıl girdiğini açıklamakta güçlük çekti. Hayvanın röntgenini çeken hekimler ilk etapta köpeğin midesindeki yabancı cisimleri tespit etse de bu cisimlerin çorap olduğu ancak ameliyat esnasında anlaşıldı. Röntgenleri saklayan hekimler, daha sonra bu röntgen filmlerini Veteriner Uygulama Haberleri isimli derginin organize ettiği ‘‘Ne yediler?’’ adlı yarışmaya gönderdi. Alman kurdu köpeğin yaşadığı vaka, midesinden 30 adet taş çıkan kurbağa ile metal bir mangal şişini midesine indiren bir başka köpeğin vakaları ile birlikte kazanan ilk üç vaka arasına girmeyi başardı. Yarışmadan kazanılan 500 dolarlık ödül ise veteriner hizmeti almak için yeterince maddi imkanı olamayan hayvan sahiplerine yardımcı olan bir vakfa gönderildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...