Tgrt Haber

Köpek sahibini silahla vurarak öldürdü! Kamyonetinde cansız bulundu

25 Ocak 2023 16:30 - Güncelleme : 25 Ocak 2023 17:21
Köpek sahibini silahla vurarak öldürdü! Kamyonetinde cansız bulundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kansas şehrinde kamyonetinde cansız bulunan kişinin köpeği tarafından vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

ABD'nin Kansas şehrindeki bir kamyonette arkasından vurulmuş bir halde bulunan kişinin köpeği tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Sumner İlçe Şerifi Ofisi'nden yapılan açıklamada, ismi açıklanmayan Amerikalının kamyonetinde vurularak öldürüldüğü bildirildi. 

Olay yerine ulaşan polisler, arkadan vurulan bir kişiyle beraber arka koltukta bir tüfek​ ve bir köpek gördü. İncelemelerin ardından köpeğin, emniyete alınmayan tüfeğin tetiğine basarak sahibini vurduğu anlaşıldı.

Kamyonetinde cansız bulunan bir kişinin köpeğinin tetiğe basması sonucu kendi silahıyla vurularak öldüğü belirlendi.

Köpek sahibini silahla vurarak öldürdü! Kamyonetinde cansız bulundu

New York Post'un haberine göre, Kansas Yaban Hayatı ve Parklar Departmanı ve Wellington İtfaiye Departmanı çalışanlarının olay yerindeki müdahalesine rağmen yaralı adamın kurtarılamadığı kaydedildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...