Tgrt Haber
 - Yolcuya yapmadıklarını bırakmadılar
10 saat 15 dakika önce

Koltuğunu kaldırmayı reddeden yolcuya yapmadıklarını bırakmadılar! Bir daha uçamayacaklar

Hong Kong-Londra uçuşunda kriz çıktı. Hong Konglu bir çift, önlerinde oturan Çinli yolcudan koltuğunu kaldırmasını istedi. Çinli yolcu talebi reddedince ise Hong Konglu çift, tacize başladı. Diğer yolcuların da karıştığı olayda Hong Konglu çift uçuş yasağı listesine eklendi.
 - Çok sayıda ölü ve yaralı var
12 saat 18 dakika önce

Rakip aşiretlerin kanlı çatışması: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinde yine aşiretler birbirine girdi. Kanlı çatışmada en az 5 kişi hayatını kaybetti. 
 - Fenomenler ödül aldı, polis gizemi çözdü
13 saat 20 dakika önce

Canlı yayında ceset bulan YouTube fenomenlerine para ödülü! Polis gerçekleri ortaya çıkardı

YouTuber Fred ve Sheila McCoy çifti, ABD'nin Kentucky eyaletinde canlı yayın sırasında ceset buldular. Fenomenler, akbabaları takibe aldılar, ormanlık alanda 32 yaşındaki Joseph Couch'a ait cansız bedene ulaştılar.
Dünya - Dünya
14 saat 11 dakika önce

SOLOTÜRK Belçika semalarında! Nefes kesen gösteriye büyük ilgi

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi SOLOTÜRK, Belçika'da gösteri uçuşu yaptı. Gösteri sonunda SOLOTÜRK standı önünde toplanan yüzlerce seyirci, Türk pilotlardan imza alabilmek için kuyruk oluşturdu. SOLOTÜRK, F-16 uçaklarının 50. yıl dönümü kapsamında formasyon uçuşuna da katıldı.
Dünya - Dünya
14 saat 14 dakika önce

Freni boşalan tır, araçları adeta biçti: Çok sayıda yaralı var

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta otoyolda ilerleyen tırın freni boşaldı. Tır, trafikte duran araçları adeta biçti. Kazada 17 kişi yaralandı.
 - İsrail inkar etti
14 saat 49 dakika önce

İsrail inkar etti: Patlayan cihazlarla ilgimiz yok!

Lübnan'da önce çağrı cihazlarının ve sonra telsizlerinin patlatılmasının ardından gözler in çevrildiği İsrail'den ilk resmi açıklama geldi. İsrail Cumhurbaşkanı Herzog saldırılardan sorumlu olmadıklarını belirtirken, saldırıların hedefi Hizbullah'ın çok sayıda düşmanı olduğunu ifade etti.
Dünya - Dünya
14 saat 51 dakika önce

Rusya'dan Ukrayna'ya hava saldırısı: En az 13 bina hedef alındı, çok sayıda kişi yaralandı

Rusya, Ukrayna'nın güneyinde bulunan Zaporijya şehrini hedef aldı. Rusya'nın hava saldırısında 16 kişi yaralandı, çok sayıda bina ise hasar aldı.
 - 492 ölü, bini aşkın yaralı
15 saat 32 dakika önce

İsrail ve Hizbullah'ın intikam savaşı: Yarım saat içinde 80'den fazla hava saldırısı! İşte bölgedeki son gelişmeler

İsrail ve Hizbullah arasındaki intikam saldırıları devam ediyor. Hizbullah'ın roketlerle İsrail'i vurmasının ardından İsrail hava saldırısı başlattı. Sadece yarım saat içinde Lübnan'ın 80 noktası vuruldu.İsrail, şimdiye kadar 300'den fazla hedefin bombalandığını açıkladı. Lübnan'daki siviller, güneyi terk etmeye başladı. İşte yaşanan son gelişmeler...
 - Milyonlar kazandı...
16 saat 1 dakika önce

Tarladaki işaretin peşine düştü, olağanüstü buluntulara rastladı! Milyonlar kazandı

İngiltere'de metal dedektörü kullanan George Ridgway olağanüstü bir keşfe imza attı. Bir tarladaki işaretin peşine düşen Arkeolog Ridgway, eski bir Roma yolu üzerinde bulduklarını açık artırmada sattı, milyonlar kazandı.
Dünya - Dünya
18 saat önce

Donald Trump'ın son seçimi! 82 yaş kararını duyurdu

ABD'nin eski başkaı ve 5 Kasım 2023 seçimlerinin başkan adayı Donald Trump bir sonraki seçim için kararını duyurdu. O tarihte 82 yaşında olması beklenen Trump merak edilen soruya yanıt verdi.
 - 4 ay içinde teslim olanlar...
22 Eylül 2024 - 20:32

Esad resmen imzaladı, Suriye'de genel af ilan edildi! 

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, 22 Eylül 2024 tarihinden önce işlenen suçlar için genel af duyurdu. Af kapsamına asker kaçakları da dâhil edilerek yurtiçinde 3 ay, yurtdışında ise 4 ay içinde teslim olma şartı getirildi. Bu süre zarfında teslim olanlar aftan yararlanabilecek.
 - Diplomatların aracına bombalı saldırı
22 Eylül 2024 - 18:54

Pakistan’da diplomatların aracına bombalı saldırı: Ölü ve yaralılar var!

Pakistan’da yabancı diplomatların konvoyuna bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Adı açıklanmayan üst düzey bir güvenlik yetkilisi saldırıya ilişkin açıklama yaptı...
 - 12 yılda 2. kez ülkeyi etkisi altına aldı
22 Eylül 2024 - 16:47

On iki yılda 2. kez! Güney Afrika'da kar hayatı felç etti

Güney Afrika'yı kar etkisi altına aldı. Johannesburg ve Durban şehirlerini birbirine bağlayan otoyol kar nedeniyle kilitlendi. Geçtiğimiz yıl 12 yılın ardından ilk kez yağan kar bu sene de ülkede etkili oldu.
Dünya - Dünya
22 Eylül 2024 - 16:43

İran'da peş peşe panik! Önce maden patlaması sonra depremle sarsıldı

İran'ın Kuzey Horasan eyaletine bağlı merkez kenti Bocnurd'da deprem paniği yaşandı. Açıklanan ilk verilere göre kentte 5,2 büyüklüğünde deprem oldu.
Dünya - Dünya
22 Eylül 2024 - 15:49

Sudan Kolera'nın önünü alamıyor! Yüzlerce kişi öldü salgın hastalık her geçen gün artıyor

Kolera salgını Sudan'ı adeta esir aldı. Ülkedeki vaka sayısı 12 bini aştı. Hastalık yüzünden hayatını kaybedenlerin sayısı ise 370'e ulaştı.
 - Modern savaşın şeytani derecede ölümcül aletleri
22 Eylül 2024 - 15:19

Kalp krizi silahından ölüm öpücüğüne kadar! Modern savaşın şeytani derecede ölümcül aletleri

Hizbullah İsrail'in dinlemesinden kaçınmak için çağrı cihazları ve telsizlerle iletişim kuruyordu. İsrail görülmemiş bir saldırıyla cihazları patlattı. Çin, distopik ve korkunç bir silah geliştirdi. ABD yıllar önce kalp krizine sebep olan çok gizli silahını tanıttı. İşte modern savaşın şeytani derecede ölümcül aletleri...
 - Genç kadın ölümün kıyısından döndü
22 Eylül 2024 - 14:47

İdrar yolu enfeksiyonu onu hayattan koparıyordu! Genç kadın ölümün kıyısından döndü

İsviçre'nin Kuzey Ayrshire bölgesinde yaşayan 24 yaşındaki Erin Montgomer rahatsızlandıktan sonra hastaneye başvurdu. Basit bir idrar yolu enfeksiyonu tanısı konan genç kadın ölümden döndü.
Dünya - Dünya
22 Eylül 2024 - 13:20

ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Amerika Birleşik Devletleri'nin Alabama eyaletinde bulunan Birmingham şehrinde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı. 
 - Mahkumlar firar etti, ülke felaketi yaşıyor
22 Eylül 2024 - 13:13

Timsah ve yılanlar insanların arasına karıştı! Mahkumlar firar etti, ülke felaketi yaşıyor

Batı ve Orta Afrika'da meydana gelen ölümcül sel felaketi, timsah ve yılanların insan bedenleri arasında yüzmesine neden oldu. Selden dolayı hasar gören hapishanelerden birçok mahkum firar ederken polis karakolları ve hükümet binalarının duvarları yıkıldı.
 - 236 yolcu bomba paniğiyle kaçıştı
22 Eylül 2024 - 12:06

Uçak kabinini bir anda duman kapladı! 236 yolcu bomba paniğiyle kaçıştı, gerçek ortaya çıktı

Yunanistan'dan Londra'ya gitmek üzere hazırlanan 236 yolculu uçakta büyük panik yaşandı. Kabin bir anda dumanla doldu, henüz kalkışa geçmeyen uçakta bomba alarmı verildi.
Sona Git