Tgrt Haber

Korkunç yangından fırlayan teneke kutusu genci öldürdü! Ortalık cehenneme dönüştü

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
06 Mart 2024 11:03 - Güncelleme : 06 Mart 2024 11:40

ABD'nin Michigan eyaletindeki e-sigara fabrikasındaki patlama korkunç olayları beraberinde getirdi. Patlamanın ardından 1 kilometre kadar uzağa fırlayabilen parçalar bir kişiyi öldürdü, itfaiye aracındaki bir eri ise yaraladı.

Michigan​'ın Clinton Township şehrinde bir e-sigara dağıtım fabrikasında korkunç bir patlama​ meydana geldi. Clinton itfaiye erinin ''Şimdiye kadar gördüğüm en büyük olay'' diye yorumladığı korkunç yangından fırlayan teneke kutusu 19 yaşındaki bir genci hayattan kopardı. Genç, yangının olduğu yerden 300 metreden fazla uzakta yürürken patlama sonrası fabrikadan fırlayan bir teneke kutusunun kafasına isabet etmesi sonucu öldü.

Korkunç yangından fırlayan teneke kutusu genci öldürdü! Ortalık cehenneme dönüştü - 1. Resim

PARÇALAR 1 KİLOMETRE UZAĞA KADAR FIRLADI

Polis, patlama nedeniyle etrafa fırlayan parçaların 1 kilometre kadar uzağa gidebildiğini açıkladı. Bir kamyon dolusu bütan gazının alev alması ve fabrika içindeki bidonlarda da bulunması nedeniyle çok sayıda patlamanın gerçekleştiği ifade edildi.

Korkunç yangından fırlayan teneke kutusu genci öldürdü! Ortalık cehenneme dönüştü - 2. Resim

ARACIN CAMINDAN GİREN PARÇA ERİ YARALADI

Yangına müdahale eden acil servis ekipleri, zehirli dumanın yayılmaya başlaması nedeniyle çevredekilere kapı ve pencerelerini kapatmaları uyarısında bulundu. Fakat bu durum patlama sonrası etrafa sıçrayan parçalardan koruyamadı. Bir itfaiye aracının ön camından içeri giren bir kapsül, itfaiye erinin yaralanmasına neden oldu. 

Korkunç yangından fırlayan teneke kutusu genci öldürdü! Ortalık cehenneme dönüştü - 3. Resim

ÇOK SAYIDA ARAÇ ZARAR GÖRDÜ

Fırlayan parçalar nedeniyle itfaiye ekibi de yangın​ yerine ulaşmak için beklemek zorunda kaldı ve bölge cehenneme dönüştü. The Mirror'ın haberine göre İtfaiye Şefi Duncan, çok sayıda itfaiye aracının ve polis aracının uçuşan parçalar nedeniyle hasar gördüğünü belirtti.

Korkunç yangından fırlayan teneke kutusu genci öldürdü! Ortalık cehenneme dönüştü - 4. Resim

''HER YERDE YANGIN VARDI''

Bir görgü tanığı ise yaşananları şu sözlerle ifade etti:

''İlk fark ettiğimde evin içindeydim... Hepimiz dışarı koştuk. Gökyüzünün gerçekten turuncu olduğunu gördük. O anlarda sürekli bir patlama sesi duyduk. Her yerde yangın vardı, sokakta yangın, binanın arkasında yangın... Gerçekten çok çılgıncaydı. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim."

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...