Tgrt Haber

Korkusuz hırsız! Bisikleti akılalmaz yöntemle güpegündüz çaldı

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: tgrthaber.com.tr / Çeviri
03 Nisan 2024 14:28 - Güncelleme : 03 Nisan 2024 16:01

Londra'nın doğusundaki Shoreditch'te Redchurch Caddesi üzerinde güpegündüz gerçekleşen hırsızlık olayı akıllara durgunluk verdi. Bir adam, kimselere aldırış etmeden kilidi kesti ve bisikleti çalıp yoluna devam etti.

Akılalmaz hırsızlık​ olayı dün sabah Londra​'nın doğusundaki Shoreditch'te Redchurch Caddesi üzerinde gerçekleşti. Kapüşonlu hırsız güpegündüz bisiklete doğru rahat bir şekilde yürüdü.

Akülü taşlama makinesini çantasından çıkardı. Kimselere aldırış etmeden bisikletin kilidini kesti. Ekose bir ceket ve koyu renk bir jile giymiş olan adam, kilidi kestikten sonra yarış bisikleti yere düşerken tökezledi.

Ancak bisikleti kaldırmayı başardı ve taşlama makinesini yeşil sırt çantasına koyduktan sonra çaldığı bisiklete binerek rahatça olay yerinden uzaklaştı.

Görgü tanıkları şok edici suçu cep telefonuyla anbean kaydetti.

Korkusuz hırsız! Bisikleti akılalmaz yöntemle güpegündüz çaldı - 2. Resim

"DAHA ZOR OLMALI"

Bölge sakinlerinden 55 yaşındaki Alistair Burton, "Akülü avuç taşlama makinelerine yasal olarak erişmek, ruhsatlı bir ateşli silaha sahip olmaktan daha zor olmalı." ifadelerini kullandı.

Bir başka bölge sakini de, "Adam hazırlıklı gelmiş" diye şaka yaptı.

Korkusuz hırsız! Bisikleti akılalmaz yöntemle güpegündüz çaldı - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com.tr / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...