Tgrt Haber

Kral 3. Charles kaleme sinirlendi, odayı terk etti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
14 Eylül 2022 08:36 - Güncelleme : 14 Eylül 2022 08:41

Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümünün ardından Kral olarak tahta geçen 3. Charles yine sinirlerine hakim olamadı. Elindeki kalemin mürekkep akıtmasına kızan Kral 3. Charles bulunduğu odayı terk etti. 

Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümünün ardından Kral olarak tahta geçen 3. Charles'ın sinir dolu anlara bir yenisi eklendi. Kuzey İrlanda'daki Hillsborough Kalesi'ne ziyaret eden Kral 3. Charles’ın ziyaretinin ardından ziyaretçi defterine 13 Eylül yerine yanlışlıkla 12 Eylül tarihini attığını söylediği görüldü.

MÜREKKEP AKMASINA SİNİRLENDİ

Kral 3. Charles, eşi Camilla'nın yanlış tarihi imzaladığını hatırlatmasının ardından elindeki kalemin mürekkep akıtmasına sinirlenerek, "Bu kahrolası şeye tahammül edemiyorum." dedi. Kral 3. Charles'ın, eline mürekkep bulaşmasının ardından odayı terk ettiği ve deftere imzayı eşi Camilla'nın attığı görüldü.

DAHA ÖNCE YARDIMCILARA KIZMIŞTI

Kral 3. Charles daha önce de tahta çıkma töreninde imza atarken yardımcılarına kızgın bir ifadeyle masada elini koyacağı yerin boşaltılması talimatını verirken görüntülenmişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...