Tgrt Haber

Kraliyet'in sırlarını ifşa eden Prens Harry'ye tokat gibi cevap: Hain ilan edilecek

06 Ocak 2023 11:17 - Güncelleme : 06 Ocak 2023 11:35
Ağabeysinin kendisini dövdüğünü iddia etmişti.

Dünya, İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılan ve ABD'ye yerleşen Sussex Dükü Prens Harry'nin kitabındaki özel ayrıntıları konuşuyor. İngiliz basınında Kraliyet kaynaklarına göre, Prens William'dan dayak yediğini söyleyen Harry hain olarak damgalanacak. 

Ağabeysinin kendisini dövdüğünü iddia etmişti.

İngiliz Kraliyet Ailesi​'nden ayrılan ve ABD​'ye eşi Meghan Markle​ ile birlikte yerleşen Sussex Dükü Prens Harry​'nin kitabındaki detaylar gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor. Dün abisi Prens William​'dan dayak yediğini söyleyen Harry'nin Afganistan’da 25 kişiyi öldürdüğünü ve bundan da utanç duymadığını açıklaması şoke etti. İngiliz basını Kraliyet kaynaklarından aldığı bilgilere göre Prens Harry'nin ‘hain’ olarak damgalanacak. Kraliyet ailesine yakın kaynaklar, Prens Harry'nin Meghan Markle hakkında tartışırken William'ın kendisine saldırdığı iddialarını içeren Spare adlı kitabı nedeniyle 'hain' olarak damgalanacağını söyledi.

ASLA AFFEDİLMEYECEK, GERİ DÖNÜŞ YOLU KAPALI 

Kraliyet kaynakları,  Prens Harry'nin babası  Kral Charles ve kardeşi Prens William ile yaptığı samimi konuşmanın ayrıntılarını ifşa ettiği için "asla affedilmeyecek" dedi.  Evde çalışırken William ve Harry'yi tanıyan eski bir kraliyet görevlisi, Harry için asla geri dönüş yolu olmayacağını söyledi. Kaynak, “Asla affedilmeyeceğine inanıyorum. Sözleri çok gaddar ve hedeflenmiş. Babasını ve erkek kardeşini hâlâ sevdiğinden şüphem yok. Bunu yaptığı için pişmanlık duymayacağını görmek imkansız.” 

Kraliyet'in sırlarını ifşa eden Prens Harry'ye tokat gibi cevap: Hain ilan edilecek

GERÇEK BABASI OLUP OLMADIĞI KONUSUNDA ŞAKA YAPMIŞ 

Kraliyet kaynakları, William'ın kitaptaki bilgilerin "gerçekliğin tamamen çarpıtılması" olarak nitelendirdi. Harry ayrıca, Prenses Diana'nın bir ilişki içinde olduğu söylentilerinden sonra Kral Charles'ın "gerçek babası" olup olmadığı konusunda onunla şaka yapacağını iddia ediyor. Harry ayrıca, kendisinin ve William'ın babalarına Camilla'nın "kötü üvey anneleri" olacağından korkarak Camilla ile evlenmemesi için yalvardıklarını iddia ediyor.

 

Kaynak: Mirror
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...