Tgrt Haber

Kreşte katliam gibi saldırı: Yaralı çocuklar var

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: tgrthaber.com
02 Ekim 2024 11:03 - Güncelleme : 02 Ekim 2024 11:18
Kreşte katliam gibi saldırı: Yaralı çocuklar var

İsviçre'nin Zürih kentinde bir kreşe bıçaklı saldırı düzenlendi. Saldırganın 23 yaşında bir Çinli olduğu belirtilirken, yaralanan 3 çocuktan birinin durumunun ağır olduğu ifade edildi.

İsviçre​'nin Zürih​ kentindeki bir kreşe düzenlenen bıçaklı saldırıda 3 çocuğun yaralandığı, çocuklardan birinin ise durumunun ağır olduğu bildirildi. 

Kent polis teşkilatı sözcüsü, saldırganın 23 yaşında bir Çinli olduğu ve bir grup çocuğu hedef aldığını ifade etti. Bir kreş​ çalışanı ve yoldan geçen bir kişinin, polis gelene kadar saldırganı etkisiz hale getirmeyi başardığı belirtildi.

Kreşte katliam gibi saldırı: Yaralı çocuklar var - 1. Resim


ÇOCUKLARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR 

5 yaşında bir çocuğun ciddi şekilde yaralandığı, durumunun ağır olduğu ve hastanede tedavi altına alındığı belirtilirken, diğer çocukların hafif yaralanmalar ile olay yerinde tedavilerinin sağlandığı açıklandı. 

Polis, soruşturmanın sürdüğünü belirtti. 

Kreşte katliam gibi saldırı: Yaralı çocuklar var - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Alican 2 Ekim 2024 11:45

Bu ne kadar üzücü insanlara böyle yapacak hali yok ya çocuklar zarar görmüş bile

Sonraki Haber Yükleniyor...