Tgrt Haber

Küçük prensin hareketleri törene damga vurdu: Kimse ne yaptığını anlayamadı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
07 May 2023 11:25 - Güncelleme : 07 May 2023 13:00

Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından tahta çıkan Kral Charles'ın taç giyme töreni gerçekleşti. İngiltere'de, 70 sene sonra ilk kez gerçekleşen törende Kate Middleton ve Prens William'ın küçük oğlu Prens Louis'in hareketleri ve olaya karşı ilgisini kaybetmesi gündem oldu.

Kraliçe Elizabeth​'in ölümünün ardından Kral Charles​'ın taç giyme töreni dün gerçekleşti. İngiltere'nin farklı yerlerinden başkent Londra​'ya gelen on binlerce kişi sabahın erken saatlerinde taç giyme törenine tanıklık etmek için Londra sokaklarını doldurdu.

Wesminster Abbey Kilisesi'nde gerçekleşen törene kraliyet üyelerinin yanı sıra siyasi liderler ve ünlü isimler de katıldı.

Küçük prensin hareketleri törene damga vurdu: Kimse ne yaptığını anlayamadı

KÜÇÜK PRENS TÖRENE DAMGA VURDU

Törende taç giyen 74 yaşındaki Kral Charles resmen İngiltere hükümdarı oldu. Geçtiğimiz yıl Kraliçe Elizabeht'in Platin Jübile kutlamalarının ardından kraliyet ailesi ilk kez geleneksel balkon buluşmasında bir araya geldi.

Kate Middleon ve Prens William'ın küçük oğlu Prens Louis törene damga vurdu. Dünya basınında bolca yer alan Louis ününe yakışır şekilde yine dikkat çekti.

Küçük prensin hareketleri törene damga vurdu: Kimse ne yaptığını anlayamadı

İngiltere tarihinde ikinci kez televizyonda canlı olarak verilen törende dikkatini kaybeden küçük Prens Louis'in hareketleri sosyal medyada da gündem oldu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...