Tgrt Haber

Küle dönen Rusya'daki benzin istasyonunda ölü ve yaralı sayısı arttı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Ağustos 2023 10:40 - Güncelleme : 15 Ağustos 2023 10:50

Rusya'ya bağlı Dağıstan özerk cumhuriyetinin Mahaçkale kentindeki akaryakıt istasyonunda meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 30'a yaralı sayısı ise 105'e ulaştı.

Rusya’da Dağıstan​ özerk cumhuriyetinin Mahaçkale​ kentindeki bir akaryakıt istasyonunda yangın​ sonrası meydana gelen patlamanın bilançosu ağırlaşıyor. Rusya​ Acil Durumlar Bakanlığından yapılan açıklamada, patlamada can kaybının 30’a, yaralı sayısının ise 105’e yükseldiği belirtildi. 500 metrekarelik alana yayılan yangının 3,5 saat süren çalışmaların ardından söndürüldüğü aktarıldı.

Küle dönen Rusya'daki benzin istasyonunda ölü ve yaralı sayısı arttı

ARAÇ SERVİSİNDE PATLAMANIN ARDINDAN YANGIN

Mahaçkale’de akşam saatlerinde bir araç servisinde meydana gelen patlama​ sonrası yangın çıkmış, alevler akaryakıt istasyonuna sıçramıştı. Çevredeki çok sayıdaki kişi tahliye edilirken, istasyonda da art arda patlamalar meydana gelmişti.

Küle dönen Rusya'daki benzin istasyonunda ölü ve yaralı sayısı arttı

Araç servisindeki patlamanın nedeni henüz bilinmiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...