Tgrt Haber

Leopar saldırısının ardından aslan saldırısı! Ailesinin yanından kaçırıp canlı canlı yedi

31 Ekim 2022 14:52 - Güncelleme : 31 Ekim 2022 15:15
Leopar saldırısının ardından aslan saldırısı! Ailesinin yanından kaçırıp canlı canlı yedi

Hindistan'daki leopar faciasının ardından bir de aslan faciası yaşandı. Savarkundla kentindeki Ghanshyam Nagar bölgesinde 3 yaşındaki küçük çocuğu, ailesinin yanından kaçıran aslan canlı canlı yedi.

Hindistan​'ın Savarkundla şehrindeki Ghanshyam Nagar bölgesindeki bir çiftlikte korkunç bir olay meydana geldi. Çiftlikte ailesiyle beraber vakit geçiren 3 yaşındaki çocuk​, aslanın hedefi haline geldi. Ailesinin yanındaki çocuğu, aslan​ kaçırdı. Olay yerine acil olarak ekipler sevk edildi ve geniş çaplı bir araştırma başlattı. Fakat yerel orman departmanı tarafından yapılan bilgilendirmede aslan tarafından kaçırılan Mehda'ya tek parça halinde ulaşılamadığı bildirildi.

Ekipler, arama çalışmaları sıralarında küçük bir çocuğa ait kafa ve bacaklar buldular ve çalışmaları artırdılar. Yetkililer, 3 yaşındaki çocuğun kolları ve gövdesinin bulunmadığını söyledi. 

SALDIRILARA KARŞI TUZAKLAR VAR

Bu durumda küçük çocuğun aslan tarafından yutulduğuna işret eden yetkililer, 3 yaşındaki çocuğun kolları ile gövdesinin bulunmadığını söyledi. Bu durumun küçük çocuğun aslan tarafından yutulduğunda işaret ettiği belirtildi. Oman işçileri aslan saldırılarına karşı bölgede tuzaklar kurduklarını belirtti.

LEOPAR SALDIRISI

 Yerel polis, annesiyle tapınağa giden kız çocuğuna  leoparın saldırdığını doğruladı. Çocuk saldırının hemen ardından acil olarak bir hastaneye kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...