Tgrt Haber

Lübnan'da bombalı saldırı, 3 ölü, 25 yaralı

20 Haziran 2014 12:58
Lübnan'da bombalı saldırı, 3 ölü, 25 yaralı

Lübnan'da Bekaa bölgesindeki bir askeri kontrol noktasına düzenlenen saldırıda 3 kişinin öldüğü, 25 kişinin yaralandığı belirtildi.

AA muhabirinin güvenlik yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Bekaa bölgesinde, Dahr el-Beyder yolu üzerinde bulunan askeri kontrol noktasına bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi yaralandı. Saldırıyı henüz üstlenen olmadı. Öte yandan, bir emniyet kaynağı da Beyrut el-Hamra'daki bir otele baskın düzenleyen güvenlik güçlerinin şüpheli 2 kişiyi gözaltına aldığınığını ifade etti. Geçen mart ayında Lübnan'ın Suriye sınırındaki Arsal beldesinde düzenlenen saldırıda 3 askerin ölümüne 3'ünün de yaralanmasına sebep olmuş, saldırıyı "Baalbek Ahraru's-Sunne Tugayları" isimli bir örgüt üstlenmişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
erkan 8 Mayıs 2022 14:05

devlete her sene zarar gosterip 50-100 tl damga vergisinden baska vergi vermeyen taksiciler, 200 bin tl lik araci otv indirimi ile 120-130 aldilar. simdi ayni araclar 1 milyon ustu.

Sonraki Haber Yükleniyor...