Tgrt Haber

Lübnan’da gazeteci ve eski bakan birbirine girdi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
21 Temmuz 2023 09:41 - Güncelleme : 21 Temmuz 2023 10:03

Lübnan’daki özel bir televizyon programına katılan gazeteci ile eski bakan arasındaki tartışma kavgaya döndü. Yumrukların konuştuğu kavga stüdyo dışına taşarken o anlar kameraya yansıdı.

Lübnan’ın başkenti Beyrut​ merkezli “MTV” televizyonunda yayınlanan “Vakti Geldi” adlı siyasi içerikli tartışma programında Lübnan’ın kıdemli gazetecilerinden olan Simon Ebu Fadel ve eski Çevre Bakanı Wiham Wahab konuk olarak yer aldı.

SÖZLÜ TARTIŞMA YERİNİ KAVGAYA BIRAKTI

İlk olarak sözlü olarak birbiriyle atışan Fadel ve Wahab, ardından moderatörün tüm müdahalelerine rağmen birbirini dinlemeyerek hakaret etmeye başladı. Wahab’ın Fadel’e elindeki bardağı fırlatması üzerine, tartışma kısa süre içerisinde yumruklu kavgaya dönüştü. Ardından stüdyoda yer alan bazı konuklar da ikilinin kavgasına dahil oldu.

ASKERLER MÜDAHALE ETTİ

Stüdyodaki güvenliğin müdahalesine rağmen yatışmayan kavga televizyon dışında da devam etti. Sosyal medyada yer alan görüntülere göre kalabalığı ayırmak için bölgede bulunan askerler müdahale etti. Stüdyodaki kavga görüntüleri kısa sürede Lübnan​ ve Arap dünyasındaki sosyal medyada viral oldu

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...