Tgrt Haber

Mahmud Abbas, Joe Biden ile görüşmesini iptal etti 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
17 Ekim 2023 23:20 - Güncelleme : 17 Ekim 2023 23:28
Mahmud Abbas, Joe Biden ile görüşmesini iptal etti 

Son dakika haberi:  İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bulunan El-Mamedani Hastanesi'ni vurdu. 500 kişinin öldüğü saldırıda çok sayıda kişi yaralanırken Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Joe Biden arasında yapılması planlanan görüşmenin iptal olduğu bildirildi. 

İsrail ordusunun Gazze​ Şeridi'ne yönelik yoğun saldırıları sürerken, akşam saatlerinde İsrail ordusu El-Mamedani Hastanesi'ne saldırı düzenledi. En az 500 kişi yaşamanı yitirken çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi. 

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas​, İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesine düzenlediği saldırıdan dolayı 3 gün yas ilan edildiğini açıklarken yarın Joe Biden​ ile yapılması beklenen toplantı iptal edildi. 

TOPLANTIYI İPTAL ETTİ 

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD Başkanı Joe Biden ile yarın gerçekleşmesi planlanan toplantıya katılmayacağını açıkladı

Alınan karar, İsrail’in Gazze’deki hastaneyi hedef almasından sonra geldi.

Biden, çarşamba günü İsrail'e gidecek, ardından Ürdün'e geçerek Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüşecekti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...