Tgrt Haber

Manchester tribünündeki PKK propagandasına gereken cevap verildi: İndir lan onu!

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
04 Ekim 2023 11:50 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 11:57

Galatasaray'ın dün akşam tarih yazdığı maçta, Manchester United forması giyen bir PKK'lı hain, tribünde teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın posterini açtı. O densize, tribünde bulunan Türk vatandaşları gereken cevabı verdi.

Şampiyonlar LigiA Grubu​'nun ikinci haftasında temsilcimiz Galatasaray​, Manchester United​'a konuk oldu ve İngiltere'de tarihi bir zafere daha imza attı. Sarı-kırmızılı ekip, Manchester United’ı 23'te Zaha​, 71'de Kerem Aktürkoğlu ve 81'de Mauro Icardi’nin ayağından bulduğu gollerle 3-2 mağlup etti.

Yüksek bir tempoda geçen karşılaşmada yaşanan bir olay ise gündeme bomba gibi düştü. TSK ve MİT'in üst üste PKK'ya indirdiği operasyonlardan rahatsız olan örgüt sempatizanlarının hazımsızlığı tribüne de sıçradı.

Maçta Manchester United forması giyen PKK'lı bir hain, Türk vatandaşlarının olduğu bölüme dönerek teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın posterini açtı. 

"İNDİR ONU, İNDİR ULAN"

Tribünde bulunan Türk taraftarları provoke etmek isteyen PKK'lı denize gereken cevabı verdi. PKK'lının bu alçak hareketine Türk vatandaşları, "İndir onu, indir ulan" diye bağırarak tepki göstedi.

TEPKİYİ YEDİ, SAKLANDI

Türk vatandaşlarının tepkileri üzerine PKK'lı hain korkudan posteri indirip diğer taraftarların arasına saklandı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...