Tgrt Haber

Market teslimatı yapan İHA'lara ateş açtı, tutuklandı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
01 Temmuz 2024 15:16 - Güncelleme : 01 Temmuz 2024 15:32
Market teslimatı yapan İHA'lara ateş açtı, tutuklandı

ABD'nin Florida eyaletinde bir market, insansız hava aracıyla (İHA) teslimata başladı. Dennis Winn ise teslimat İHA'larına silahıyla ateş açınca tutuklandı. 

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan Lake County'de yaşayan 72 yaşındaki Dennis Winn, market teslimatı yapan insansız hava araçlarını (İHA, drone) kurşunlamakla suçlanıyor. ABD'nin zincir marketlerinden biri, müşterilerine İHA'larla teslimata başladı. 

Market teslimatı yapan İHA'lara ateş açtı, tutuklandı - 1. Resim

İHA'LARIN ONU GÖZETLEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜ

Dennis Winn, teslimat yapan İHA'ları kendi tabancasıyla hedef aldı ve kurşun deliği bulunan İHA'lar yetkilileri harekete geçirdi. İddiaya göre Winn, havuz pompası üzerinde çalışmalar yaparken İHA'nın kendini gözetlediğini düşündü ve ateş açtı. 

Market teslimatı yapan İHA'lara ateş açtı, tutuklandı - 2. Resim

Winn'in komşusu da bir nakliye aracı beklediği sırada, Winn'in İHA'yı vurduğunu anlattığını açıkladı. Winn, gözaltına alınıp tutuklandı, 13 bin 500 dolar kefalet ödeyerek serbest kaldı.

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...