Tgrt Haber

Mekke, şiddetli rüzgar ve sağanağa teslim! Okullara bir gün ara verildi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
23 Ağustos 2023 10:20 - Güncelleme : 23 Ağustos 2023 10:40

Suudi Arabistan'ın Mekke, Medine ve Cidde şehirlerini fırtına ve sağanak yağış etkili oldu. Mescid-i Haram'da şiddetli rüzgar nedeniyle plastik bariyerler uçarak insanlara çarptı. Cidde kentinde ise elektrik direkleri devrildi. Mekke-i Mükerreme Eğitim İdaresi, etkili olan sağanak dolayısıyla eğitime bir gün ara verdi. 

Suudi Arabistan​'ın Mekke​, Medine​ ve Cidde​ şehirlerini sağanak vurdu. Fırtına​ ile birlikte etkili olan sağanak ayakta durmayı bile zorlaştırdı. Fırtınanın etkisi sosyal medya paylaşımlarıyla gözler önüne serildi. 

KABE'DE BARİYERLER UÇTU 

Mescid-i Haram'da tavaf yapan binlerce kişi, fırtına ve sağanak nedeniyle zor anlar yaşadı. Plastik bariyerlerin vatandaşlara çarptığı anlar saniye saniye kaydedildi. 

Öte yandan Mekke'nin ara sokakları ise sel sularına teslim oldu. Gulf News'te yer verilen habere göre, Cidde kentinde ise, şiddetli rüzgar ve sağanak nedeniyle elektrik direkleri devrildi.

EĞİTİME ARA VERİLDİ 

Suudi Arabistan resmi haber ajansına göre, Mekke-i Mükerreme Eğitim İdaresi, dün gece başlayan fırtına ve sağanak dolayısıyla çarşamba günü eğitim öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...