Tgrt Haber

Meksika’da çeteler dehşet saçtı! İşçileri kurşun yağmuruna tutup, aracı ateşe verdiler

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Eylül 2022 23:36 - Güncelleme : 07 Eylül 2022 23:45
Meksika’da çeteler dehşet saçtı! İşçileri kurşun yağmuruna tutup, aracı ateşe verdiler

Meksika’da organize suç örgütleri, Federal Elektrik Komisyonu işçilerini kurşun yağmuruna tuttu. Düzenlenen saldırıda 2 işçi hayatını kaybederken 2 işçi de yaralandı. Çete üyeleri bölgeden ayrılırken de işçilerin bulunduğu aracı ateşe verdi.

Meksika​'nın Sonora eyaletinin Onavas kasabası yakınlarındaki bir otoyol üzerinde Federal Elektrik Komisyonu (CFE) çalışanlarına silahlı saldırı​ düzenlendi. 

Olay​ yerine acil sağlık personeli ve çok sayıda güvenlik ekibi sevk edildi. Ekipler olay yerinde 2 kişinin hayatını kaybettiğini tespit ederken, dakikalar sonra dağlık alanda saklanan yaralı 2 işçiye daha ulaşıldı. Yaralı işçiler helikopter ile hastaneye sevk edildi.

İŞÇİLER SALDIRI SONRASI GREVE GİTTİ

Sonora Eyaleti Vatandaş Güvenlik Bakanlığı olayın ardından yaralanan işçilerin verdiği ifadelere dayanarak saldırıyla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Yakınlardaki Hermosillo şehrinde ise saldırı sonrası Federal Elektrik Komisyonu (CFE) işçilerinin greve gittiği öğrenildi.

Saldırının organize suç örgütleri tarafından düzenlendiği tahmin edilirken, zanlıların hala arandığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...