Tgrt Haber

Meksikalı yamyamın belgeseli çekiliyor! Öldürdüğü insanların etleri yiyip komşularına ikram etmişti

28 Haziran 2022 10:00 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 10:15
Meksikalı yamyamın belgeseli çekiliyor! Öldürdüğü insanların etleri yiyip komşularına ikram etmişti

Meksika’da 40 yılı aşkın sürede en az 30 kadını öldüren ve cesetlerini yiyip, komşularına ikram ettiğini itiraf eden seri katil Andres Filomen Filomeno Mendoza Celis’in belgeseli yapılıyor. 

Meksika’da Atizapan şehrinde 18 Mayıs 2021 tarihinde çoğunlukla kadınları hedef alarak öldüren 73 yaşındaki seri katil​ Andres Filomeno Mendoza Celis ekipler tarafından yakalandıktan sonra cezaevine gönderildi.  Ekipler tarafından yapılan incelemede seri katilin evinde insan kemiği sayısı 4 bin 600’e ulaştı.

EVDE İNSAN KEMİKLERİ BULUNDU

Kemiklerin 17’sinin kadın​ 1 yetişkin erken ve 1 çocuğa ati olduğu tespit edilirken, yetkililer katilin 40 yılı aşkın süredir en az 30 kadını öldürdüğü tahmin ediliyor. Seri katilin evinde bugüne kadar cesetlerin kemiklerin yanı sıra kadın kıyafetleri, kadınlara ait kimlik kartları, kafa derileri, kafatasları, palalar ve oyma testeresinin yanı sıra zanlının işlediği düşünülen 20 cinayete ilişkin ses kaydına ulaşıldı.

CESETLERİ HEM YEDİ HEM KOMŞULARINA İKRAM ETTİ

Kasap olarak bilinen katilin çıkarıldığı mahkemede kurbanlarını yediğini itiraf eden seri katilin kurbanlarının etlerini komşularına da ikram ettiği ortaya çıktı. İşlediği kadın cinayetleri sebebiyle ömür boyu hapis cezasına çarptırılan seri katil, daha sonraki bir duruşmada öldürdüğü kadınların etlerini komşularına da verdiğini itiraf etti.

BELGESELİ YAPILACAK

Meksikalı yetkililer, seri katilin hikayesinin anlatılacağı bir dizi belgeselin yayınlanacağını duyurdu. Meksika​ Ulusal Adalet Yüksek Mahkemesi tarafından yapılan açıklamada, “Canibal, Indignacion Total adlı diziyle ülkedeki toplumsal cinsiyete bağlı şiddet ve kadın cinayetleri hakkındaki farkındalığın artırılması hedefleniyor” denildi.

Meksikalı yamyamın belgeseli çekiliyor! Öldürdüğü insanların etleri yiyip komşularına ikram etmişti

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...