Tgrt Haber

Metroda uyuyan adama sürpriz ziyaretçi! Lağım faresi üstünde gezindi

29 Mart 2023 14:12 - Güncelleme : 29 Mart 2023 14:21

ABD'de, bir metroda kayda alınan görüntüler gündeme oturdu. New York'ta çekilen görüntülere yansıyan, bir lağım faresinin derin uykudaki adamın üzerinde gezindiği anlar, milyonlarca kez paylaşıldı.

ABD'nin en kalabalık şehirlerinden biri olan New York​'ta  seyir halindeki bir metroda kaydedilen görüntüler sosyal medyada çok kısa süre içinde milyonlarca kez paylaşıldı.

ENSESİNE ÇIKINCA UYANABİLDİ

Bir yolcunun cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde, koltukta uyuyakalan bir yolcunun bacağından yukarı doğru bir lağım faresinin tarmandığı görülüyor. Farenin ensesine kadar çakmasının ardından uykusundan uyanan adam hayvanı gördüğünde ise yine çok aşğrı bir tepki vermeyip sadece ayağa kalkmakla yetiniyor.

"EVİNDE FARE​ Mİ BESLİYOR"

Farenin pervasızca vagonda gezmesinin yanı sıra adamın sakin tavrı da sosyal medyada en çok fazla yorum aldı. Bir kullanıcının "Adam biraz fazla sakin değil mi? Sanırım evinde fare besliyor" şeklirdeki yorumu öne çıkarken, bir başka sosyal medya kullanıcısı da "Verdiği tepki sadece  bu mu? Ben izlerken bile daha büyük tepki verdim” yorumunu paylaştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...