Tgrt Haber

ABD’de Miami sahiline helikopter çakıldı: Feci kaza kameralara anbean yansıdı

20 Şubat 2022 09:27 - Güncelleme : 20 Şubat 2022 12:00

ABD’de Miami sahiline pilotun kontrolünü kaybettiği helikopter insanların yüzdüğü sırada denize çakıldı. 2 kişinin yaralandığı kaza anı kameralara saniye saniye yansıdı.

ABD’nin Miami sahilinde insanların yoğun olarak bulunduğu saatlerde bir helikopter denize çakıldı. Miami Havacılık İdaresi’nden yapılan açıklamada, Robinson R44 tipi helikopter, yerel saatle 13.20 sıralarında Miami sahiline yakın bir mesafede denize düştüğü ve 2 kişinin yaralandığı aktarıldı.

BÖLGE KAPATILDI

Miami Sahil Güvenlik yetkilileri yaralıların hastaneye sevk edildiğini ve sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi. Miami Ulusal Ulaştırma Güvenliği Kurulu olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyururken, polis bölgenin kapatıldığını bildirdi.

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Kaza anı bölgedeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, helikopterin düştüğü bölgede kimsenin yüzmemesi büyük bir felaketin önüne geçti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...