Tgrt Haber

Kadının midesinden çıkan 1 metrelik yılanın gizemi çözüldü! Herkes nasıl girdiğini merak ediyordu

24 Kasım 2022 11:58 - Güncelleme : 24 Kasım 2022 13:01

Genç bir kadının midesinden endoskopik yöntemle çıkartılan yılan görüntüsü sosyal medyada gündem olmuştu. Mardin Artuklu Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde anestezi doktoru Dr. Hakan Akelma'nın Twitter hesabından paylaştığı videonun Rusya'da çekildiği ortaya çıktı.

Tecrübeli anestezi doktoru Dr. Hakan Akelma'nın, sosyal medyada paylaştığı görüntüler herkesi şaşkına çevirdi. Görüntülerde uzunluğu yaklaşık 1 metre olan yılan​, genç bir kadının midesinden endoskopik yöntemlerle çıkarılıyordu. 

Kısa sürede viral haline gelen video Rusya'daki Dağıstan Cumhuriyeti'nde bulunan bir hastanede kaydedildiği öğrenildi. 

UYURKEN AĞZINA GİRMİŞ   

Kadının açık havada bahçesinde uyurken sürüngenin boğazından aşağı kaydığı belirtildi. Kimliği belirlenmeyen kadın sabah uyandığında midesinde hareketlenme hissetti. Ailesi tarafından hastaneye götürülen kadının röntgeni çekildiğinde gerçekler ortaya çıktı.  

Kadının midesinde yılan olduğunu fark eden doktorlar kadını acilen ameliyata aldı. Anestezi ile uyutulan kadının midesinden özel bir malzeme yardımıyla 1 metreden uzun yılan çıkarıldı.   

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...