Tgrt Haber

Milyoner kripto fenomeninin korkunç sonu! Parçalara ayrılmış cesedi bavulun içinde bulundu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: El Pais
28 Temmuz 2023 10:14 - Güncelleme : 28 Temmuz 2023 10:16
Milyoner kripto fenomeninin korkunç sonu! Parçalara ayrılmış cesedi bavulun içinde bulundu

Arajantin'de günledir kayıp olan kripto para fenomeni Fernando Perez Algaba'nın korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Ünlü ismin parçalara ayrılıp bir bavulun içine konulmuş cesedini çocuklar buldu.

Arjantin​'de kripto para ile ilgili yaptığı paylaşımlarla sosyal medya fenomeni haline gelen 41 yaşındaki Fernando Perez Algaba korkunç bir cinayetin kurbanı oldu. Günlerdir kayıp olan milyoner Algaba'nın cansız bedeni bir bavulun içinde parçalanmış halde bulundu. 

SUDA YÜZEN KIRMIZI ÇANTA!

El Pais'te yer alan habere göre sosyal medyadan lüks hayatını gösterdiği paylaşımlar yapan Algaba'nın cesedi Buenos Aires​ eyaletinin Ingeniero Budge kasabasındaki bir dere kenarında oyun oynayan çocuklar tarafından bulundu. Suda yüzen kırmızı bir çanta fark eden çocuklar, çantayı sudan çıkartarak açtıklarında büyük bir şok yaşadı. Korkarak olay yerinen kaçan çocukların durumu ailelerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen ebeveynler bavulu incelediklerinde kurbanın bacaklarını ve ön kolunu bularak polise haber verdi. Yapılan kapsamlı araştırmada dereden fenomen ismin cansız bedeninin daha farklı parçalarına da ulaşıldı. Yetkililer son olarak kayıp baş ve gövdeyi de bulurken cinayet​ soruşturması başlatıldı. 

Milyoner kripto fenomeninin korkunç sonu! Parçalara ayrılmış cesedi bavulun içinde bulundu

ÖNCE 3 KURŞUNLA VURULMUŞ 

Yerel basında çıkan haberlere göre vücut parçalarının düzgün ve hatasız bir şekilde kesilmiş olması cinayetin bir profesyonel tarafından işlendiği izlenimi verdi. Geçtiğimiz salı gününden beri kayıp olan fenomen ismin otopsi raporunda cansız bedeninin parçalanmadan önce üç kez vurulduğu ortaya çıktı. Polis, Algaba’yı parmak izlerinden ve vücudunda bulunan dövmelerden teşhis etti.

Diğer yandan müfettişler, Algaba’nın ölümüyle ilgili bir zanlıyı tutukladı. Cinayetin arkasındaki sebep belirsizliğini korurken fenomen ismin borçları nedeniyle öldürülmüş olabileceği iddia edildi.

Kaynak: El Pais

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...