Tgrt Haber

Mısır'da patlama, 1 ölü, 14 yaralı

27 Aralık 2015 18:13
Mısır'da patlama, 1 ölü, 14 yaralı

Mısır'ın Giza kentinde meydana gelen patlamada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 14 kişinin yaralandığı bildirildi.

Mısır Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Halid Mücahid, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, başkent Kahire'nin batısında yer alan Giza kentinin Faysal  mahallesinde meydana gelen patlama sonucu 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 14  kişinin yaralandığını belirtti. Mücahid, olay bölgesine çok sayıda ambulans sevk  ettiklerini kaydetti. 
 Mısırlı yetkililer patlama nedeni hakkında henüz herhangi bir açıklama  yapmazken, olay yerinde araştırma ve incelemeler devam ediyor. 
 Görgü tanıklarının ifadesine göre, patlama bölgesindeki binalarda  hasar oluştu. 
 Mısır'da 30 yıllık Mübarek dönemini sona erdiren 25 Ocak Devrimi'nin  5. yılı öncesinde ülkenin her tarafından güvenlik önlemleri artırıldı. Müslüman  Kardeşler ve devrimci grupların 25 Ocak'ta meydanlara çıkması bekleniyor. 
 
Bazı gözlemciler 25 Ocak öncesinde ülkede küçük ve orta çaplı terör  olayları ve saldırıların yaşanabileceğini öngörüyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...