Tgrt Haber

Mısır'da Rus turisti yiyen köpek balığı için tepki çeken karar

13 Haziran 2023 16:33 - Güncelleme : 13 Haziran 2023 16:47

Mısır'da gerçekleşen, görüntüleri tüm dünyanın izlediği köpek balığı saldırısının ardından tepki çeken bir karar alındı. Mısır, Rus turisti parçalayarak öldüren köpek balığını mumyalayıp müzede sergileyecek.

Mısır​'da geçtiğimiz hafta meydana gelen korkunç köpek balığı saldırısının ardından verilen karar tepki çekti. 23 yaşındaki Rus​ turist Vladimir Popov'un bedeninin parçaları, köpek balığının içinde bulundu. Mısırlı yetkililer, Rus turisti yiyen köpek balığını mumyalayarak müzede sergileyeceklerini açıkladılar. Deniz Bilimleri Enstitüsü ve Kızıldeniz Rezervleri'ndeki uzmanlar, köpek balığının enstitünün müzesinde sergilenmesi için Hurghada'da mumyalama işlemine başladığını ifade ettiler.

Al Arabiya adlı Arapça haber kanalına göre, kaynaklar, yetkililerin köpek balığının midesinden kurbanın kafası, göğsü ve kollarını çıkardığını, balıkçıların da saldırı​ sırasında denizden diğer yarıyı kurtarmadığını açıkladı. Ayrıca, köpek balığının kurbanın tüm bedenini neredeyse yediği ancak balıkçıların teknesinin yaklaştığını fark ettikten sonra kaçıp alt kısmı suya attığı belirtildi.

Mısır Ulusal Deniz Bilimleri Enstitüsü'nde profesör olan Dr. Mahmoud Dar da, köpek balığının dişi olduğunu açıkladı.

Mısır'da Rus turisti yiyen köpek balığı için tepki çeken karar

KÖPEK BALIĞI DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

 23 yaşındaki gencin feci şekilde can vermesinin ardından yakalanan köpekbalığı ise öfkeyle gerçekleştirilen intikam saldırısının kurbanı oldu. Köpekbalığını yakalayanlar kıyıda döve döve acımasızca öldürdüler.

Mısır'da Rus turisti yiyen köpek balığı için tepki çeken karar

Mısırlı yetkililer de köpekbalığının yakalandığını doğruladılar.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Suheda Saka 10 Temmuz 2023 18:51

Çok iyi yapmış lar sevecek halleri yoktu

Sonraki Haber Yükleniyor...