Tgrt Haber

Motoru alev alan uçak acil iniş yaptı! O anlar kamerada

24 Nisan 2023 13:02 - Güncelleme : 24 Nisan 2023 13:24

American Airlines şirketine ait bir yolcu uçağı, motorunun alev almasının ardından acil iniş yaptı. O anlar, şahıs tarafından tesadüfen cep telefonu kamerasına kaydedildi.

ABD'de American Airlines​ şirketine ait bir yolcu uçağı, motorunun alev almasının ardından Ohio​'ya acil iniş yaptı. CBS News'in haberine göre, TSİ dün akşam saatlerinde Glenn Columbus Havalimanı'ndan Phoenix Sky Harbor Havalimanı'na doğru hareket eden uçağın motoru, kalkıştan kısa süre sonra bir anda alev aldı.

SEBEP KUŞ ÇARPMASI

Glenn Columbus Havalimanı yetkilileri, olayın motora kuş çarpması sonucu meydana geldiğini, acil durum ekiplerinin olaya müdahalede bulunduğunu, havalimanında uçuşların aksamadan devam ettiğini bildirdi. Uçağın kalkıştan 30 dakika sonra güvenli iniş yaptığı, olayda kimsenin yaralanmadığı bilgisine de yer verildi.

Motoru alev alan uçak acil iniş yaptı! O anlar kamerada

Hava yolu şirketinden yapılan açıklamada ise uçağın bakım için kullanım dışı bırakıldığı, yolcuların Phoenix'e ulaştırılması için çalışmaların devam ettiği bildirilirken "Önceliğimiz güvenlik. Yolculara anlayışları için teşekkür ederiz" denildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...