Tgrt Haber

Atlet çekici fırlattı! Müsabaka ölümle sonuçlandı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Dailymail
09 Ağustos 2022 15:34 - Güncelleme : 09 Ağustos 2022 15:59
Atlet çekici fırlattı! Müsabaka ölümle sonuçlandı

Hollanda'da geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Open Highland Games adlı spor yarışmasında korkunç bir kaza meydana geldi. Çekiç atma müsabakası sırasında 65 yaşındaki bir ziyaretçiye çekiç çarptı.

Hollanda​'nın Kuzey Brabant'taki Open Highland Games etkinliğinde, çekiç​ atma müsabakası da düzenlendi fakat felaket bir sonla bitti. Bir atlet, çekici fırlatırken kaydı ve çekicin yönü değişti. Çekiç, atletin yanlış yere yanlışlıkla fırlatmasının ardından koruma için dikilen çiti aştı ve bir kadının yüksek sesle çığlığı duyuldu. Görgü tanığı da "Topun çitin üzerinden geçtiğini gördük ve sonra bir kadının yüksek sesle çığlık attığını duyduk. İzleyici değildi. Dolayısıyla topun geldiğini görmedi.'' dedi.

Dailymail'in haberine göre, birçok izleyici çekiç çarpan adama yardıma koştu hatta aralarından bazıları kalp masajı yapsa da yaşlı adam hayata tutunamadı. Olay yerine ilk yardım ekipleri hızla hareket etse de yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaşanan korkunç kazanın ardından yarışma durdu. Atletin, yaşanan trajediden sonra yıkıldığını kaydeden bir görgü tanığı, "Acemi değildi. Daha önce büyük yarışmalara katılmış üst düzey bir oyuncuydu" dedi.

Yarışmanın organizatörü Geldrop-Mierlo Vakfı'nın başkanı Adri Geerts de kazadan dolayı çok üzgün olduklarını söyledi.

Kaynak: Dailymail
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...