Tgrt Haber

Nehirde kayıp yüzüğü ararken resmen hazine buldular! TikTok'ta milyonlar izledi

23 Ağustos 2023 14:24 - Güncelleme : 23 Ağustos 2023 15:01

Sosyal medya platformu TikTok'ta ColtyyandCombo adlı kullanıcı, arkadaşının nehirde düşürdüğü yüzüğü ararken resmen hazine buldu. O anları TikTok'ta yayımladılar.

TikTok​'taki ColtyyandCombo adlı kullanıcı, arkadaşlarıyla beraber nehirde yüzme keyfini kayda aldı. O gün yaşadıkları acayip olay ise TikTok'ta milyonlarca izlenmelerini sağladı. ColtyyandCombo, kız arkadaşının nehire düşürdüğü yüzüğü bulmak için nehrin derinliklerine daldı. 

TikTok’tan yaptıkları paylaşımda ColtyyandCombo, “Arkadaşım Zoe nehire girerken yüzüğünü kaybetti. Arkadaşım Austin​ ve ben yüzüğü bulabilmek için suya atladık. 30 dakikalık aramanın ardından yüzüğü bulamadık ama başka bir şeye keşfettik” dedi.

KUTUDAN SİLAH VE MÜCEVHER ÇIKTI

Kayalık çamura saplanmış yuvarlak metal bir kutu bulduklarını söyleyen ColtyyandCombo, “Kayalık çamura saplanmış yuvarlak metal bir kutu bulduk. Üçüncü dalışımızda onu yüzeye çıkartmayı başardık. Paslanmıştı ve bu yüzden onu açabilmek için eve getirdik. Kasayı açmayı başardığımızda karşımıza bir silah ve mücevher çıktı” diyerek anlattı.

Nehirde kayıp yüzüğü ararken resmen hazine buldular! TikTok'ta milyonlar izledi

6.3 milyondan fazla izlenmeye ulaşan görüntülerin sonrasında ColtyyandCombo yeni keşifler yapabilmek ve arkadaşının kayıp olan yüzüğünü bulabilmek için bölgeye geri döneceklerini söyledi. ColtyyandCombo kutudan çıkan mücevherin değerinin yüz binlerce dolar olduğunu ifade etti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...