Tgrt Haber

Netanyahu'nun oğlundan PKK provokasyonu! Sosyal medyada tepki seli

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
11 Aralık 2023 06:37 - Güncelleme : 11 Aralık 2023 06:57

Gazze'deki eşi benzeri görülmemiş katliamın baş sorumlusu olan İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlu da babasının izinden gidiyor. Sosyal medyadan Türkiye'yi hedef alan Yair, PKK seviciliğine soyunarak Türkiye'ye karşı provokasyon yaptı.

İsrail ordusunun Gazze​'deki sivil katlimanı son sürat devam ederken, bu "soykırım" girişimine en yüksek tepki veren ülkelerin başında Türkiye​ geliyor. Bu durum başykta ABD olmak üzere Batı'nın verdiği büyük destekle  arsız katliamını mağdur edebiyatıyla süsleyen İsrail'de rahatsızlığa neden oluyor.

KANLI TERÖR ÖRGÜTÜNE GÖZ KIRPTI

Bu durumu özetleyen gelişmelerden biri de dün yaşandı. Gazze'deki katliamın baş sorumlusu İsrdail Başbakanı Binyamin Netanyahu​'nun oğlu Türkiye'yi hedef alan provokatif bir paylaşıma imza attı.

Yair Netanyahu, sosyal medya platformu Instagram'dan eli kanlı terör örgütü PKK'ya ait paçavranın zemininde yer aldığı, üst kısmında "Free Kurdistan" yazılı bir görsel paylaştı. Yair Netanyahu'nun uygulamanın hikaye kısmından paylaştığı ifade, Türk kullanıcıların büyük tepkisini çekti.

Netanyahu'nun oğlundan PKK provokasyonu! Sosyal medyada tepki seli

Diğer yandan aşağılık paylaşımın Cumhurbaşkanıç Recep Tayyip Erdoğan'ın son Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında kullandığı ifadeler nedeniyle  geldiği yorumları yapılıyor.

ERDOĞAN'IN SÖZLERİ AKLA GELDİ

Söz konusu konuşmasında Binyamin Netanyahu'yu hedef alan Erdoğan, "İsrail, 2. Dünya Savaşı'ndan bu yana Filistin coğrafyasında uyguladığı her zulmün hesabını verecektir. Bundan kaçış yok, Netanyahu nereye kaçar bilemiyorum. İsrail gerçek bir orduyla karşı karşıya geldiğinde paramparça olacaktır. İsrail yönetimini böyle bir acı akıbetle karşı karşıya gelmeden aklını başına toplaması için uyarıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...