Tgrt Haber

Nijerya'da Devlet Başkanı adayından ilginç video! 'Durumu iyi değil' iddialarına sporla cevap verdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Ekim 2022 13:20 - Güncelleme : 03 Ekim 2022 13:57

Nijerya’da şubat ayında yapılması planlanan seçim öncesi 70 yaşındaki Devlet Başkanı adayı Bola Ahmed Tinubu, hakkında ortaya atılan 'Durumu iyi değil' iddialarına spor yaptığı bir video ile cevap verdi.

Nijerya’da Şubat 2023'te yapılması planlanan seçim öncesi ülkede çok ilginç iddialar konuşuluyor. İktidar partisi Tüm İlericiler Kongresi’nin (APC) Devlet Başkanı adayı 70 yaşındaki Bola Ahmed Tinubu'nun sağlık​ durumlarında dolayı başkanlık yarışından çekildiği söylentileri ülkede gündem oldu.

"BİRÇOK KİŞİ ÖLDÜĞÜMÜ SÖYLEDİ"

Tinubu ise ülkesinde konuşulan bu iddialara sosyal medya hesabından ilginç bir video paylaşarak cevap verdi.

Tinubu, spor yaptığı anları sosyal medya hesabından, “Birçok kişi öldüğümü söyledi, diğerleri başkanlık yarışından çekildiğimi iddia ediyor. Gerçek şu, güçlüyüm, sağlıklıyım ve ilk günden itibaren Nijeryalılara hizmet etmeye hazırım” ifadeleriyle paylaştı.

GEÇTİĞİMİZ YIL LONDRA'DA TEDAVİ GÖRMÜŞTÜ

Öte yandan Bola Tinubu, geçtiğimiz yıl dizindeki bir rahatsızlık nedeniyle İngiltere’nin başkenti Londra’da 3 ay tedavi görmüştü. Tinubu’nun seçimdeki ana rakibi 75 yaşındaki Atiku Abubakar’ın da sağlık sorunlarıyla ilgili iddialar ortaya atılmış, Abubakar çıkan iddiaları yalanlamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...