Tgrt Haber

Damadı nikah çıkışı öldürdü! İfadesinde yanlış damadı öldürdüğünü söyledi

28 Ekim 2022 09:48 - Güncelleme : 28 Ekim 2022 14:24
Damadı nikah çıkışı öldürdü! İfadesinde yanlış damadı öldürdüğünü söyledi

Meksika'da kanlı hesaplaşmalar düğün günü görüldü. Nikahın ardından kiliseden çıkan damatlara saldırılar düzenlendi. Bir damat hayatını kaybetti, katil ifadesinde yanlış damadı öldürdüğünü söyledi.

Meksika​'nın Caborca şehrinde 32 yaşındaki Marco Antanio Rosales Contreas, Neustra Señora de La Candelaria kilisesinde nikahı kıyıldıktan sonra kiliseden eşiyle çıkıp beraber arabaya bineceği sırada bir kartel​ üyesi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırının ardından Marco olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı fakat hastaneye yetişemeden hayatını kaybetti. 

Olaydan sonra ortaya çıkan görüntülerde Marco'nun silahlı saldırıya uğramasının ardından beyazlar içindeki gelinin kanlara büründüğü ortaya çıktı. Gelini, yakınları tesetlli etmeye çalıştı.

Damadı nikah çıkışı öldürdü! İfadesinde yanlış damadı öldürdüğünü söyledi

YANLIŞ KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis yetkilileri, saldırganın farklı bir kilisede nikahı kıyılan başka birini vurmak istediğini ortaya çıkardı. Saldırgan da ilk ifadesinde yanlışlık yaptığını Marco'nun hedefinde olmadığını söyledi. 

AYNI ANDA BİR BAŞKA DAMADA DAHA SALDIRI

Olayda damadın kız kardeşi 23 yaşındaki Michelle Adriana aldığı kurşun yarası ile hafif yaralandı. Hastaneye kaldırılan Michelle bir kaç saat sonra taburcu edildi. Aynı şehrin başka bir bölgesinde aynı saatlerde başka bir kilisede başka bir damada da saldırı düzenlendi. Saldırıyı Meksika'nın batısındaki şehirlerin caddelerini kontrol altında tutan Caborca isimli kartelin üyesi tarafından yapıldığı tahmin ediliyor.


300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...