Tgrt Haber

Nikah masasında kanlı pusu: Gelini tek kurşunla öldürdü! 'Evlenmeye söz vermişti, beni kandırdı'

02 May 2022 12:49 - Güncelleme : 02 May 2022 13:03
Olaydan saatler sonra bulunan sanık, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hindistan’da evlenmek için nikah masasına oturan kadın, eski erkek arkadaşı olduğunu iddia ettiği kişi tarafından iki kaşının ortasından vuruldu. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybederken zanlı ise saatler sonra bulundu.

Olaydan saatler sonra bulunan sanık, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hindistan’da meydana gelen kan dondurucu olayda, Kajal isimli bir gelin, nikah masasında iki kaşının arasından vurularak öldürüldü. Kajal’ın eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen zanlı savunmasında, ‘Evlenmeye söz vermişti, beni kandırdı’ ifadelerini kullandı.

Naujheel köyünde Kajal isimli bir gelin, eski sevgilisi olduğu iddia edilen Aneesh adındaki adam tarafından vuruldu. El yapımı olduğu tespit edilen silahla alnının ortasından vurularak hayatını kaybeden Kajal’ın düğün günü, ölüm günü oldu.

SİNİRLENİP DÜĞÜNÜ BASTI

Yerel basının haberlerine göre, 21 yaşındaki kadın saat 01.30 sıralarında olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri, 22 yaşındaki zanlının kurbanla ilişkisi olduğunu ve başka bir adamla evlenmek üzere olduğunun haberini aldığında sinirlenerek düğünü bastığını söyledi.

Gelini vurmasının ardından olay yerinden kaçan Aneesh, saatler sonra polis tarafından yakalandı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan sanık cezaevine gönderilirken polis Müfettişi Mathura Shrish Chandra yerel basına konuyu araştırdıklarını ve derinlemesine inceleme yaptıkları söyledi.

Kurbanın babası ise cinayetin gelin ve damadın resmi düğün törenine başlamadan önce gerçekleştiğini belirterek gelinin daha önce bir kez buluştuğu kişi tarafından gerçekleştiğini doğruladı.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...