Tgrt Haber

O romanlar Türkiye'den göçmüş

17 Mart 2016 18:00
O romanlar Türkiye'den göçmüş

PSV taraflarının maç öncesi mültecilere para atıp şınav çektirdiği insanlar Türkiye'den göçen Roman vatandaşlar çıktı. Sanatçı Haluk Levent'in kamerasına yansıyan gerçek herkesi bir kez daha şaşırttı.

Hollandalı PSV taraftarlarının Atletico Madrid-PSV maçı için geldikleri Madrid meydanında mültecilerle dalga geçilen görüntülerin ardından ilginç bir detay ortaya çıktı. O mültecilerin Türkiye'den göçen Roman vatandaşlar olması herkesi şaşırttı. Sanatçı Haluk Levent'in kamerasına takılan görüntülerde o mültecilerin Türkçe'yi oldukça iyi konuşması dikkatlerden kaçmadı.Levent  mülteci kadınlarla konuşmasını sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştı.

Öte yandan PSV taraftarlarının Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde bir grup mülteciye para atıp eğlendiği, dalga geçtiği ve hatta şınav çektirdiği görüntüler bütün dünyanın yüreğini sızlatmıştı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...