Tgrt Haber

Öğretmeni çantasındaki kıpırtıyı fark etti! Okulda korkunç olaydan kıl payı dönüldü

26 Eylül 2022 09:51 - Güncelleme : 26 Eylül 2022 10:21

Hindistan'da yılanlar her yeri sarmaya devam ederken bir okulda büyük panik yaşandı. Küçük kızın çantasına sinsice giren kobra yılanını, öğretmeni fark etti.

Hindistan​'daki Shajapur'daki Badoni Okulu'nda korkunç bir olaydan kıl payı dönüldü. Hindistan'da yaz boyu birçok kişinin hayatını kaybetmesine neden olan yılanlardan kobra olanı okula gelen kız öğrencinin çantasına girdi. Hiçbir şeyden haberi olmayan küçük kız, sınıfına girdiğinde ise öğretmeni çantasında bir kıpırtı olduğunu fark etti. Öğrencisine, çantasında ne olduğunu soran öğretmen, bir cevap alamayınca çantayı açmaya karar verdi.

Öğretmeni çantasındaki kıpırtıyı fark etti! Okulda korkunç olaydan kıl payı dönüldü

Çantayı okuldan uzak bir bölgede çimlik alana götüren öğretmen, önce dikkatli bir şekilde fermuarı açtı ve eline çantanın içine sokmadan içindekileri dışarı çıkarmay çalıştı. Öğretmenin ilk denemesinde çantadan sadece kitaplar ve defterler düştü. Birkaç denemenin ardından ise zehirli kobra yılanı, çantadan fırladı. Kendilerini çantadan ve yılandan uzak tutmaya çalışan öğretmen ve o anları kayda alan kişiye saldırmayı tercih etmeyen yılan bulunduğu yerdeki taşın altına girerek saklandı.

Öğretmeni çantasındaki kıpırtıyı fark etti! Okulda korkunç olaydan kıl payı dönüldü

Kız öğrencinin çantasına gizlice giren kobra yılanının tek ısırıkta 20 kişiyi öldürebilecek kadar zehirli olduğu belirtildi. Kobranın ise küçük kızın çantasına evdeyken girebilmiş olabileceği tahmini üzerinde duruluyor. Yaşanan bu olayın ardından okul yönetimi, ailelere uyarı gönderdi.

Kaynak: Metro

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...