Tgrt Haber

Polis kamerası çekti: Okulda dehşet saçan saldırganın vurulma anı!

29 Mart 2023 11:40 - Güncelleme : 29 Mart 2023 11:59

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nashville eyaletindeki bir okula düzenlenen saldırıda 3'ü çocuk 6 kişi öldürüldü. Saldırganın polisler tarafından okulda bulunup etkisiz hale getirildiği anlar ortaya çıktı.

ABD'nin Nashville​ şehrindeki okula düzenlenen silahlı saldırıda 3'ü çocuk olmak üzere toplamda 6 kişi hayatını kaybetti. Saldırgan okuldan çıkamadan polis ekipleri, olaya müdahale etti. Metro Nashville Polis Departmanı (MNPD), okulun içerisine girerek, saldırganı bir süre aradılar. Zaman zaman peşindeyken silahlar ateşlendi, son olarak ise köşeye sıkıştırılan saldırgan etkisiz hale getirildi.

Polislerin okula giriş anı, ilk katta yapılan arama ve ikinci kattaki saldırganın etkisiz hale getirilme anları, ekiplerin vücut kameralarına yansıdı. Saldırı​ düzenlediği okuldan mezun olan, 28 yaşındaki Audrey Elizabeth Hale isimli saldırganın üzerinde 2 uzun namlulu silah ve bir tabanca bulunuyordu. 

Polis kamerası çekti: Okulda dehşet saçan saldırganın vurulma anı!

NE OLMUŞTU?

Aynı okuldan mezun olan, üzerinde 2 uzun namlulu silah ve bir tabanca bulunan 28 yaşındaki Audrey Elizabeth Hale isimli saldırgan bir otomobille geldiği okulda, binanın yan tarafında bulunan kapının camına ateş ederek okula girmişti. Yerel saatle 10:13’te yapılan ilk ihbar sonrası olay yerine giden polis ekipleri binayı boşaltmaya başlamış ve saldırgan da ikinci katın penceresinden polis araçlarına ateş açmıştı. Saldırı sonucu 9 yaşında 3 çocuk ve 60’lı yaşlardaki 3 yetişkin hayatını kaybetmişti.

Polis kamerası çekti: Okulda dehşet saçan saldırganın vurulma anı!

ABD Başkanı Joe Biden’ın “bir ailenin en kötü kabusu” şeklinde tanımladığı saldırıya ilişkin polis tarafından yapılan açıklamada, saldırının planlı olduğu, saldırganın evinde yapılan aramada başka silahlar bulunduğu ve saldırıyla ilgili incelemenin devam ettiği belirtilmişti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...