Tgrt Haber

Olay buraya kadar geldi! İnsanlar lüks araçlarını artık zincirliyorlar

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
28 Haziran 2024 09:41 - Güncelleme : 28 Haziran 2024 10:21

İngiltere'nin başkenti Londra'da hırsızlık o kadar yaygın bir hal aldı ki insanlar artık araçlarını, sadece kilitlemiyorlar bir de ağaçlara zincirliyorlar. 

Londra'da her gün bir yeni hırsızlık olayı gazetelerdeki yerini alırken insanlar artık kendi önlemlerini almaya başladı. Hırsızların anahtarsız bir şekilde saniyeler içinde araçları çalabiliyor olmasına zincirli önlem geldi. 

Olay buraya kadar geldi! İnsanlar lüks araçlarını artık zincirliyorlar - 1. Resim

Londra'da bir caddede çekilen görüntü, insanların durumunu ortaya koydu. Bir lüks araç sahibi, aracını kilitlemekle kalmadı bir de ağaca kalın bir zincirle bağladı. O görüntü kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve birçok kişi yorum yaptı.

Olay buraya kadar geldi! İnsanlar lüks araçlarını artık zincirliyorlar - 2. Resim

''ARAÇLARI, BİSİKLET GİBİ BAĞLIYORLAR''

Bir sosyal medya kullanıcısı, "Bir motora 100.000 £ ödediğinizi ve onu ucuz bir bisiklet gibi bir ağaca bağlamak zorunda kaldığınızı hayal edin." diyerek durumun ne kadar kötü olduğunu gözler önüne serdi. 

Diğerleri ise hırsızın uzaklaşırken aracın tamponunu koparacağını düşündü.

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...