Tgrt Haber

Ölü olarak kayıtlara geçti, yaşadığını kanıtlamak için saldırı düzenledi!

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
26 Temmuz 2024 12:20 - Güncelleme : 26 Temmuz 2024 12:37
Ölü olarak kayıtlara geçti, yaşadığını kanıtlamak için saldırı düzenledi!

Hindistan'da akılalmaz bir olay yaşandı. Hükümet tarafından ölü ilan edilen bir adam, yaşadığını kanıtlamak için bir okul saldırı düzenledi, 3 kişiyi yaraladı. 

Hindistan'ın kuzeybatısında bulunan Balotra şehrine bağlı Mithora yaşayan Baburam Bhil isimli bir kişi, hükümetten kendi adına bir ölüm belgesi aldı. Hükümet tarafından ölü sayılan Bhil, ölü sayılması nedeniyle mal varlığına el konulacağını düşününce ise akılalmaz bir olaya imza attı. Ölü olarak kayıtlara geçti, yaşadığını kanıtlamak için saldırı düzenledi! - 1. Resim

YAŞADIĞINI KANITLAMAK İÇİN 3 KİŞİYİ BIÇAKLADI

News 18 gazetesinin haberine göre, hükümete ölmediğini kanıtlamaya çalışan Baburam Bhil, bir okula saldırı düzenledi, yanına bir bıçak ve bir şişe benzin alıp okula girdi. Öğrenci ve öğretmenleri rehin alan Bhil, iki okul çalışanını ve bir veliyi bıçakla yaraladı.  

Ölü olarak kayıtlara geçti, yaşadığını kanıtlamak için saldırı düzenledi! - 2. Resim

''HÜKÜMET KAYITLARINA GEÇEBİLMEK İÇİN YAPTIM''

Baburam Bhil, polis tarafından gözaltına alındı, yaralılar ise hastaneye kaldırıldı. Bhil, polise verdiği ifadesinde, ölü sayıldığı için hükümetin mal varlığına el koyacağına inandığını, halen hayatta olduğunu kanıtlamak için tutuklandığında yeniden hükümet kayıtlarına geçebilmek adına okula saldırı planladığını söyledi. 

BAŞKA SUÇLAR DA İŞLEMİŞ

Polis, Bhil'in daha önce de başka suçlar işleyerek tutuklanma girişiminde bulunduğunu fakat suçlarının henüz netleşmediğini açıkladı. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...