Tgrt Haber

Önce dayak yedi sonra çantasından baltasını çıkardı! İşte hayrete düşüren o anlar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
20 Eylül 2022 10:37 - Güncelleme : 20 Eylül 2022 10:48

ABD'nin New York şehrinde bulunan bir kahve dükkanında 4 kişi arasında çıkan kavga ilginç görüntülere sahne oldu. 3 kişiden üst üste yumruk darbesi yiyen adam daha sonra çantasından çıkardığı balta ile kendisini dövenleri öyle bir korkuttu ki defalarca özür dilerdi. İşte o anlar...

ABD’nin New York​ şehrinde bir kahve dükkanında birkaç kişi arasında sözlü tartışma başladı. Tartışma kısa süre sonra yumruklu kavgaya dönüştü. 3 kişi yumruklu saldırısına uğrayan adam köşede çok rahat tavırlarla yumruk​ darbelerinin bitmesini bekledi.

"ARKAMDA BİR ŞEY VAR"

Saldırıya uğrayan adam, daha sonra “Sadece duruyorum” dedi, ardından “arkamda bir şey var” diyerek sırt çantasındaki baltayı çıkardı.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DÜKKANDAN ÇIKTI

Baltayla kendisine saldıran adamların üzerine yürüyen adam mekanda cam çerçeve ne varsa hepsini aşağıya indirdi ve daha sonrasında hiçbir şey olmamış gibi bisikletini alıp dükkandan çıktı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...