Tgrt Haber

Önce havada alev aldı ardından evin üzerine düştü! İşte kazanın saniye saniye görüntüleri

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Ağustos 2023 12:51 - Güncelleme : 29 Ağustos 2023 13:03

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yangın söndürme helikopteri, havada alev aldı ardından ise bir evin üzerine düştü. Olayda 1 personel ve 1 sivil hayatını kaybetti.

ABD'nin Florida​ eyaletine bağlı Pompano Beach'te yangın söndürme helikopteri önce havada kuyruk kısmından alev aldı ardından ise bir evin üzerine düştü. Yetkililer, kazanın bilançosunun netleştiğini açıkladı. 

Yapılan açıklamada, kazada helikopterdeki 1 kişi ile evdeki 1 kadının hayatını kaybettiği belirtildi. Pilot ve 1 sağlık görevlisinin ise helikopterden sürünerek çıkabildiği, hastanede tedavi altına alındığı aktarıldı. Ayrıca yaralanan 2 sivilin de tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

SAVRULARAK EVİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Çevredekilerin cep telefonu kameralarına yansıyan kaza​ anında, helikopterin savrularak evin üzerine düştüğü, daha sonra yangın çıktığı görüldü. Helikopterin düşmeden önce ihbar üzerine Fort Lauderdale kentindeki olay yerine doğru gittiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...