Tgrt Haber

Ondan fazla kadını öldürüp mutfağına gömdü! Seri katil Kigali'de yakalandı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: The New Times
07 Eylül 2023 16:41 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 16:55
Ondan fazla kadını öldürüp mutfağına gömdü! Seri katil Kigali'de yakalandı

Ruanda'da 10'dan fazla kadını öldürüp evinin mutfağına gömen seri katil yakalandı. Katilin komşuları, evine kimseyi almadığını dikkat çeken hareketleri olduğunu söyledi.

Ruanda​ polisi, 10'dan fazla kadını öldürüp, cesetleri evinin mutfağına gömen seri katilin yakalandığını açıkladı. 34 yaşındaki zanlının evinden çıkan cesetlerin kadınlara ait olduğu belirtildi. The New Times'ın haberine göre, zanlı Deniz Kazungu, Ruanda'nın başkenti Kigali'de polisin yaptığı baskın sonucunda yakalandı. Baskında Kazungu'nun polise mukavemet gösterdiği belirtildi.

Soruşturmanın devam ettiğini ve Kazungu'nun evine gömdüğü cesetlerin çıkarıldığını söyleyen polis, daha önce soygun ve tecavüz gibi suçlamalarla gözaltına alınmış fakat delil yetersizliği nedeniyle salıverilmiş.

Komşuları Kazungu'nun evine kimseyi almadığını ifade etti, evden çıkarılan cesetlerin kadınlara ait olduğu belirtildi.

Ondan fazla kadını öldürüp mutfağına gömdü! Seri katil Kigali'de yakalandı

MUTFAĞA KAZILMIŞ ÇUKURA GÖMÜYORDU

Rib sözcüsü Thierry Murangira, çok sayıda cesedin bulunduğunu ancak kesin sayının adli tıp incelemeleri sonrasında belirleneceğini söyledi. Bay Murangira, "Çoğunlukla hayat kadını olan kurbanlarını evine çekerek, telefonlarını ve eşyalarını çaldığını, ardından onları boğarak öldürdüğünü ve kiraladığı evin mutfağında kazılmış bir çukura gömdüğünü söyledi." dedi.

Kaynak: The New Times

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...