Tgrt Haber

Orgeneral Hulusi Akar Bosna Hersek'te

10 May 2014 19:06
Orgeneral Hulusi Akar Bosna Hersek'te

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Bosna Hersek temasları kapsamında, ülkenin güneyindeki tarihi Mostar kentini ziyaret etti.

Başkent Saraybosna'daki temasların ardından Mostar kentine geçen Orgeneral Akar, burada tarihi Mostar Köprüsü'nü ve kentteki eski çarşıyı gezdi. Orgeneral Akar'a ziyareti sırasında, diğer heyet üyelerin yanı sıra Türkiye'nin Mostar Başkonsolosu Tolga Bermek, Türkiye'nin Saraybosna Askeri Ataşesi Kurmay Albay İsa Sancaklı ve Türk Temsil Heyeti Başkanı Kurmay Albay Alptekin Tartıcı eşlik etti. Orgeneral Akar, Bosna Hersek ziyareti kapsamında başkent Saraybosna'da Avrupa Birliği Barış Gücü (EUFOR) bünyesinde görev yapan Türk birliğini ziyaret etti. Orgeneral Akar ayrıca, Savunma Bakanı Zekeriyah Osmiç ve Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Ante Yeleç ile bir araya geldi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...