Tgrt Haber

Putin kahkahaya bastı! Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'in kulaklık ile mücadelesi gündem oldu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Eylül 2022 11:50 - Güncelleme : 16 Eylül 2022 12:02

Özbekistan’ın Semerkant kentinde düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü zirvesi öncesince Putin ile Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif bir araya geldi. Pakistan Başbakanı görüşmede bir türlü kulaklığı takamadı. Çevredekilerin yardımı ile kulaklığı takmayı başaran Pakistan Başbakanı'nın yaşadıkları karşısında Putin kahkahayı bastı.

Özbekistan’ın Semerkantşehrinde 22. Şanghay İşbirliği Örgütü zirvesi gerçekleştiriliyor. Dünyanın yakından takip ettiği zirvede yaşananları aktarmak için farklı kıtalardan yüzlerce gazeteci adım adım bilgileri paylaşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da özel davet ile katıldığı toplantıda gözler Putinile yapacağı görüşmeye çevrildi. Batı’nın ‘enerji krizini’ Putin ile görüşmesini istediği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vereceği mesajlar dikkatle bekleniyor.

PAKİSTAN BAŞBAKANI’NIN KULAKLA İMTİHANI

Kritik zirve öncesinde Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ve Rusya Devlet Başbakanı Putin bir araya geldi. İki lider el sıkıştıktan sonra koltuklarına oturdu. Putin masadaki çeviri kulaklığını alırken Pakistan Başbakanı’na da alması yönünde işarette bulundu. Başbakan kulaklığı aldı uğraştı ancak bir türlü kulaklığı takmayı başaramadı. Son çare olarak Başbakan “Biri bana yardım edebilir mi” diyerek yardım istedi. Ancak bir süre sonra kulaklık yine düştü.

PUTİN KAHKAHAYI BASTI

Kulaklık düşmesinin ardından Putin’in kahkaha attığı görüldü. Tekrar yardım alan Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif’in kulaklığı sonunda sağlam şekilde takıldı. Şahbaz Şerif’in kulaklıkla imtihanı uluslararası haber ajanslarınca abonelerine servis edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...