Tgrt Haber

Paris Olimpiyatları'nda bir alarm daha! Bomba paniği tahliyeye neden oldu

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: tgrthaber.com
27 Temmuz 2024 16:57 - Güncelleme : 27 Temmuz 2024 17:07
Paris Olimpiyatları'nda bir alarm daha! Bomba paniği tahliyeye neden oldu

Marsilya’daki Saint-Charles Tren Garı, unutulan bir valiz paniğe neden oldu. Valiz sebebiyle gar tahliye edildi. Tren seferlerinde birkaç saat süren aksama yaşandı.

Fransa​'nın güneyindeki Marsilya​ kentinde, Saint-Charles Tren​ Garı'nda unutulan bir valiz paniğe neden oldu. Gar tahliye edildi.

Fransız ulusal demiryolu şirketi (SNCF) güney biriminden yapılan açıklamaya göre, saat 09.00 sularında ortaya çıkan bu olay, tren​ seferlerinde aksamalara yol açtı. Valizin bulunduğu garda seferler yaklaşık 1 saat süren kesintinin ardından yeniden başladı.

TREN​ HATLARINA KUNDAKLAMA EYLEMİ

Yine dün, Fransa​'da Olimpiyat Oyunları'nın açılış törenine saatler kala, ülke genelinde Pagny-sur-Moselle, Courtalain ve Croisilles bölgelerinde tren​ hatlarına yönelik kundaklama eylemi gerçekleştirilmişti.

Vergigny'deki bir tren​ hattına yapılan kundaklama girişimi ise engellendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ancak failler henüz bulunamadı. Kundaklamalar sonucu özellikle Atlantik, kuzey ve doğu yönündeki tren​ seferlerinde aksaklıklar yaşandığı bildirildi.

SEFERLERİN YÜZDE 80'İ 1 İLA 2 SAAT GECİKMELİ

SNCF'in dün yaptığı açıklamalara göre, ülkenin doğusuna hareket eden tren​ seferlerinin bugün normal şekilde yapılması bekleniyor. Ancak kuzey yönündeki seferlerin yüzde 80’i 1 ila 2 saat gecikmeli olarak hareket edecek. Ayrıca, Fransa​'nın Bretonya ve güneybatısına giden her üç seferden ikisinin 1 ila 2 saat gecikmeli yapılacağı bildirildi.

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...