Tgrt Haber

Son dakika! Paris'te Ahmet Kaya Kültür Merkezi'ne silahlı saldırı: 2 ölü, 4 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: AFP, Reuters, TGRT Haber
23 Aralık 2022 14:35 - Güncelleme : 23 Aralık 2022 16:05

Son dakika haberi: Fransa'nın başkenti Paris'te silah saldırı düzenlendi. Sivillerin hedef alındığı saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı aktarıldı. Saldırıda, Ahmet Kaya Kültür Merkezi'nin hedef alındığı öğrenildi.

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Ahmet Kaya Kültür Merkezi'ne silahlı saldırı​ düzenlendi. Saldırı sonucu iki kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı. Polisin 69 yaşındaki saldırganı yakaladığı aktarıldı. Paris polisi, halktan bölgeden uzak durmasını isteyen bir mesaj yayınlayarak operasyonun sürdüğünü duyurdu. Saldırı sırasında yedi veya sekiz el ateş edildiği ve sokakta büyük bir kargaşa yaşandığı öğrenildi. 

https://twitter.com/tgrthabertv/status/1606262693962297345

SALDIRGAN​ BÖLGEYE OTOMOBİLLE BIRAKILDI

Diğer bir görgü tanıdığının ifadesine göre ise, merkezin bulunduğu caddeye 60-70 yaşlarında olduğu gözlemlenen bir kişi otomobille bırakıldığı ve bu kişinin merkezi silahla taradığı öğrenildi. Saldırının ne amaçla yapıldığına ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

 

Son dakika! Paris'te Ahmet Kaya Kültür Merkezi'ne silahlı saldırı: 2 ölü, 4 yaralı

Kaynak: AFP, Reuters, TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...