Tgrt Haber

Parkta bulduğu çanta başında dert oldu! Bulduğu para kadar ceza... 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
03 Eylül 2023 15:00 - Güncelleme : 03 Eylül 2023 15:09
Parkta bulduğu çanta başında dert oldu! Bulduğu para kadar ceza... 

ABD'nin Connecticut eyaletinde eşine az rastlanan bir olay yaşandı. Eyalette yaşayan bir kişi parkta bulduğu çanyatı polise teslim etmeyinde başına gelmeyen kalmadı. Withington'daki mahkemeye çıkarılan mağdurun, çantanın içindeki para kadar ceza almadı bekleniyor. 

ABD'nin Connecticut​ eyaletinin Trumbull kentinde, bankanın yakınlarındaki bir parkta para dolu çanta bulan Robert Withington, parayı polise teslim etmemesi üzerine yakayı ele verdi. 

Hırsızlık​ suçlamasıyla tutuklanan 56 yaşındaki adamın bulduğu çantanın parkın yakınındaki bankaya ait olduğu ortaya çıktı. 

Para dolu çantada bankanın amblemi olmasına rağmen parayı polise ya da bankaya iade etmeyen Withington, tutuklanmasından bir süre sonra serbest bırakılsa da eylül ayında mahkemeye çıkacak. 

ÇANTADAKİ PARA KADAR CEZA ALMASI BEKLENİYOR 

Hırsızlık suçlamasıyla yargılanan Withington, suçlu bulunması durumunda çantada olan para miktarı kadar cezaya çarptırılması bekleniyor. Withington'un parkta bulduğu çantanın içinde ise yaklaşık 5 bin dolar kadar para vardı. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...